Вести
10.03.2017.

ПЕТИ ПО РЕДУ БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ “COOLINARENJE U BLOKU”

После четири успешно организована Београдска ноћна маркета у прошлој години, ЈКП Градске пијаце и Redesign д.о.о, као организатори, са задовољством најављују пети по реду Београдски Ноћни Маркет под слоганом “COOLINARENJE U BLOKU”.

Ова атрактивна манифестација препознатљива је по доброј музици, атмосфери, дружењу и могућности да посетиоци купе различите производе дугогодишњих пољопривредних произвођача “шампиона пијаца”, дизајнера, уметника, природну козметику и уникатне предмете, као и да пробају бројне гурманске специјалитете и врхунска пића.

Први Београдски Ноћни Маркет у овој години под слоганом “COOLINARENJE U BLOKU”, одржаће се 31. марта на пијаци “Блок 44”, од 18 до 24 часа. Сви посетиоци имаће прилику да купе и пробају укусне и креативно сервиране специјалитете, који ће те вечери припремати чланови Junior Chefs Club-a (Јуниорски клуб кувара) који су освојили бронзану медаљу у категорији регионалних тимова на Кулинарској Олимпијади у Немачкој, прошлог октобра. Музички део манифестације биће обојен соул и џез музичким стиловима, као и наступом дечијег оркестра који је део Music Art Projekta.

Music Art Projekаt има за циљ да промовише квалитетно музичко образовање доступно сваком, без обзира на социоекономске услове у којима живи. Посебан акценат стављен је на групно музицирање у оквиру оркестара и хорова, као и могућност да се помогне деци и младима да остваре свој потенцијал и усвоје вредности које имај позитиван утицај на друштво. Манифестација Београдски Ноћни маркет, за циљ има да унапреди туристичку понуду главног града, а организује уз подршку Скупштине града Београда и Туристичке организације Београда.