Вести
10.03.2017.

ПЕТИ ПО РЕДУ БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ “COOLINARENJE U BLOKU”

 

После четири успешно организована Београдска ноћна маркета у прошлој години, ЈКП "Градске пијаце" и "Redesign" д.о.о, као организатори, са задовољством најављују пети по реду Београдски Ноћни Маркет под слоганом “COOLINARENJE U BLOKU”.

„Београдски Ноћни Маркет“ постао је незаобилазно место добре забаве, дружења и куповине различитих пољопривредних производа “шампиона београдских пијаца”,  припреме укусних специјалитета, које ће те вечери припремати један од најпознатијих српских кувара,  Милош Јовановић  са својим тимом, као и дегустације специјалитета многих београдских ресторана. Љубитељи моде и шопинга, имаће прилику да одаберу сјајне поклоне по промотивним ценама на штандовима дизајнера и да уживају у доброј забави.       

У музичком делу програма, представиће се познати млади ди-џеј тим,  Мирко и Мееx. Сетови ових младих ди-џејева прошарани су различитим стиловима електронске музике од deep, funky и club house-a, па све до електро и минимал звукова.

Манифестација Београдски Ноћни маркет, за циљ има да унапреди туристичку понуду главног града, а организује се уз подршку Скупштине града Београда и Туристичке организације Београда.

 

УЛАЗ СЛОБОДАН!!!